Hillesvåg Ullvarefabrikk går inn som samarbeidspartner!

  • Post author:
Lagre(0)

No account yet? Register

Dagens eier og daglig leder, Øyvind Myhr, sa ja PÅ FLEKKEN da vi spurte om han kunne tenke seg å støtte oppgraderingen av websidene til Koftegruppa.no. Hillesvåg Ullvarefabrikk bidrar på denne måten med å både sikre og utvikle det rikholdige arkivet!

Vi oppfordrer dere til å handle MYE her hos denne helnorske, familieeide garnprodusenten!

Fabrikken har røtter tilbake til 1898, og flere av maskinene er over 100 år gamle. Gjennom årene har fabrikken blitt utvidet og påbygget i takt med endringer i tid og trender, og nå huser den alle deler som trengs til ull- og garnproduksjon, samt lager til nettbutikk og en stor butikkavdeling. I 2013 fikk ullvarefabrikken status som Économusée, og besøkende kan være med på en guidet vandring gjennom fabrikken og oppleve ullens reise fra råvare til ferdig produkt. Reisen ender i en godteriaktig ull- og garnbutikk, og besøkende lar seg begeistre av det varme fargespillet i bedriftens ullvarer.

Hillesvåg Ullvarefabrikk er levende opptatt av håndverkstradisjoner, og alt som blir laget her er håndverk utført med flid og stolthet. Alt som produseres holder svært høy kvalitet og Hillesvåg lager ull og garn til kvalitetsbevisste kunder i inn- og utland.

Vi er stolte over samarbeidet mellom Koftegruppa og Hillesvåg Ullvarefabrikk!

Hillesvåg Ullvarefabrikk går inn som samarbeidspartner!